Ochrana osobných údajov a ich spracovanie (GDPR – 2016/679)

  1. V záujme rýchleho a efektívneho fungovania objednávania a dodávania tovaru spracováva predávajúci osobné údaje kupujúcich, ktoré mu poskytnú pri vyplnení objednávky. Pri nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie:

    • meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá má byť uvedená na faktúre)

    • Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)

    • telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)

    • voliteľné ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

    • tieto údaje chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné údaje a informácie o Vašich nákupoch. Výnimku tvorí jedine doručovateľská spoločnosť – Slovenská pošta, alebo kuriérska spoločnosť, s ktorou je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky.

  2. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné. Súhlas možno odvolať oznámením, zaslaným listom alebo elektronickou formou na adresu sídla našej spoločnosti, alebo na e-mailovú adresu admin@pingisoft.sk. Ostatné ustanovenia sa riadia podľa zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“). Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania tohto súhlasu prevádzkovateľovi. Údaje, ktoré prikazuje uchovávať zákon o účtovníctve, budú i napriek žiadosti o zrušenie súhlasu uchovávané, pre dodržanie zákona.

  3. Náš internetový obchod si vyhradzuje právo ustúpiť od záruky bezpečnosti v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom (heckerom). Iba v takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Ochrana osobných údajov a ich spracovanie (GDPR – 2016/679)

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na stránkach zuzka.pingisoft.sk sú spracovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z o ochrane osobných údajov a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

Správca:

Ľuboslav Hliboký, Fučíkova 390/26, 087 01 Giraltovce

prevádzkovateľka internetového obchodu www.nosime.sk prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z., európskym nariadením č. 2016/679 – GDPR a v súlade s Obchodnými podmienkami.

Aké údaje spracúvavame:

1. meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá má byť uvedená na faktúre)

2. Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)

3. telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)

4. voliteľné ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

5. príp. IČO a DIČ (IČ DPH)

Tieto údaje chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné údaje a informácie o Vašich nákupoch. Výnimku tvorí jedine doručovateľská spoločnosť – Slovenská pošta, alebo kuriérska spoločnosť, s ktorou je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky a na vedenie účtovníctva, ktoré potrebujem, aby som vyhovela zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

Ako dlho uchovávame Vaše údaje:

Vyššie napísané osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie.

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov alebo po prijatí emailu na admin@pingisoft.sk so žiadosťou o vymazanie osobné údaje vymažeme do 30 dní.

Zabezpečenie osobných údajov:

Vyhlasujem, že som prijala všetky vhodné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov – zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, zabezpečeného / šifrovaného prístupu na web, šifrovanie hesiel zákazníkov v databáze, pravidelných aktualizácií systému, pravidelné zálohy systému.
Vyhlasujem, že k osobným údajom majú prístup len mnou poverené osoby.

Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.

Firma PingiSoft, s.r.o. je oprávnená tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytli.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018.